PLATSANNONSER

Vintern/Våren 2023

Ortopedtekniker sökes till Ortopedteknik Örebro

Region Örebro län

Ortopedskotekniker

Kommun: Örebro

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Ortopedskotekniker –  erfarenhet efterfrågas

Om jobbet

Nu söker vi dig som är skicklig i din profession, nyfiken på att lära nytt och tycker om att arbeta i team!

Ortopedteknik i Örebro är en verksamhet med framåtanda och hög forskningskompetens som har i uppdrag att förskriva ortopedtekniska hjälpmedel. Vi arbetar bland annat med ortoser, proteser och skor, såväl prefabricerat som egen tillverkning. Ortopedteknik finns i moderna och välfungerande lokaler vid Universitetssjukhuset Örebro och har mottagningar på länets tre sjukhus. Vi tar även emot patienter från övriga delar av landet då vi har Dysmeli- och armprotesenheten inom verksamheten och det är ett av de största armprotesteamen i Sverige. Vårt arbete sker i nära kontakt och samarbete med övriga verksamheter inom Region Örebro län. Forskning pågår inom flera olika områden. Hos oss arbetar ca 35 medarbetare och våra professioner är ortopedtekniker, ortopedingenjörer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, fotterapeuter och administratörer.

Ortopedteknik finns i moderna och väl fungerande lokaler vid Universitetssjukhuset Örebro och har mottagningar på länets tre sjukhus. Vi tar också emot patienter från övriga delar av landet då vi har ett av de största armprotesteamen i Sverige. Vårt arbete sker i nära kontakt och samarbete med övriga verksamheter inom Region Örebro län. Hos oss arbetar bland annat ortopedingenjörer, ortopedtekniker, fysioterapeuter och assistenter. Ortopedteknik är en verksamhet inom Område nära vård.

Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård – hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ortopedtekniker sökes till Ortopedteknik Örebro

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med att förstärka och utveckla vår kompetens inom området ortopedteknik. Tillverkning, anpassning och service av ortopedtekniska hjälpmedel kommer vara dina huvudsakliga arbetsuppgifter liksom att medverka till verksamhetsutveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ortopedteknikerutbildning, dokumenterad erfarenhet från ortopedteknisk verksamhet, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi är även intresserade av dig som går sista året på ortopedteknikerutbildningen. Vi söker dig som har en vilja att arbeta i team, har god samarbetsförmåga samt är kommunikativ och flexibel. Du kan jobba självständigt, är initiativrik och tar dig an nya arbetsuppgifter med nyfikenhet.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och dina personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Urval och intervjuer kan ske löpande.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om anställningen

Lön

Månadslön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

100 % , Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Örebro i Örebro län.

Arbetsgivaren

REGION ÖREBRO LÄN

http://www.regionorebrolan.se

Postadress

REGION ÖREBRO LÄN

Box 1613

70116 Örebro

Kontakt

  • Razavy, Neda, Enhetschef

019-6025542

Sök jobbet via denna länk:

Ortopedtekniker sökes till Ortopedteknik Örebro – REGION ÖREBRO LÄN – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)