PLATSANNONSER

Vintern/Våren 2023

Ortopedtekniker sökes till Ortopedteknik Örebro

Region Örebro län

Ortopedskotekniker

Kommun: Örebro

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

 • Ortopedskotekniker –  erfarenhet efterfrågas

Om jobbet

Nu söker vi dig som är skicklig i din profession, nyfiken på att lära nytt och tycker om att arbeta i team!

Ortopedteknik i Örebro är en verksamhet med framåtanda och hög forskningskompetens som har i uppdrag att förskriva ortopedtekniska hjälpmedel. Vi arbetar bland annat med ortoser, proteser och skor, såväl prefabricerat som egen tillverkning. Ortopedteknik finns i moderna och välfungerande lokaler vid Universitetssjukhuset Örebro och har mottagningar på länets tre sjukhus. Vi tar även emot patienter från övriga delar av landet då vi har Dysmeli- och armprotesenheten inom verksamheten och det är ett av de största armprotesteamen i Sverige. Vårt arbete sker i nära kontakt och samarbete med övriga verksamheter inom Region Örebro län. Forskning pågår inom flera olika områden. Hos oss arbetar ca 35 medarbetare och våra professioner är ortopedtekniker, ortopedingenjörer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, fotterapeuter och administratörer.

Ortopedteknik finns i moderna och väl fungerande lokaler vid Universitetssjukhuset Örebro och har mottagningar på länets tre sjukhus. Vi tar också emot patienter från övriga delar av landet då vi har ett av de största armprotesteamen i Sverige. Vårt arbete sker i nära kontakt och samarbete med övriga verksamheter inom Region Örebro län. Hos oss arbetar bland annat ortopedingenjörer, ortopedtekniker, fysioterapeuter och assistenter. Ortopedteknik är en verksamhet inom Område nära vård.

Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård – hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ortopedtekniker sökes till Ortopedteknik Örebro

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med att förstärka och utveckla vår kompetens inom området ortopedteknik. Tillverkning, anpassning och service av ortopedtekniska hjälpmedel kommer vara dina huvudsakliga arbetsuppgifter liksom att medverka till verksamhetsutveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ortopedteknikerutbildning, dokumenterad erfarenhet från ortopedteknisk verksamhet, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi är även intresserade av dig som går sista året på ortopedteknikerutbildningen. Vi söker dig som har en vilja att arbeta i team, har god samarbetsförmåga samt är kommunikativ och flexibel. Du kan jobba självständigt, är initiativrik och tar dig an nya arbetsuppgifter med nyfikenhet.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och dina personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Urval och intervjuer kan ske löpande.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om anställningen

Lön

Månadslön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

100 % , Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Örebro i Örebro län.

Arbetsgivaren

REGION ÖREBRO LÄN

http://www.regionorebrolan.se

Postadress

REGION ÖREBRO LÄN

Box 1613

70116 Örebro

Kontakt

 • Razavy, Neda, Enhetschef

019-6025542

Sök jobbet via denna länk:

Ortopedtekniker sökes till Ortopedteknik Örebro – REGION ÖREBRO LÄN – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Hösten 2022

Ortopedservice söker folk.

Om Ortopedservice

Skaraborgs Ortopedservice AB bildades 1987 och har idag 34 medarbetare. Vi finns på sjukhusen på två orter i Västra Götaland – Skövde och Lidköping. Vi bedriver även hjälpmedelsbutiker för privatpersoner i Skövde och Uddevalla och har vuxit mycket på den privata sidan det sista. Vår målsättning är att ge god service till våra kunder och brukare, både när det gäller kvalitet och servicegrad. Våra uppdragsgivare är främst den offentliga sjukvården i Västra Götaland men även företag, idrottsföreningar och privatpersoner är våra kunder. Vi är en naturlig länk i vårdkedjan på de sjukhus där vi är verksamma och ingår i ett flertal team såsom protesteam, barnrehabilitering, diabetesteam och reumatikerteam. Vi har egen tillverkning och erbjuder full service inom hela det ortopedtekniska området.

Skövde

Vi söker Ortopedtekniker, fotortister eller dig med annan relevant utbildning till vår avdelning i Skövde. I tjänsten ingår det patientkontakt med fokus på fotrelaterade problem. Du ska vara positiv och tycka om problemlösning. Arbetet kräver att du är flexibel, serviceinriktad, ansvarskännande o noggrann. Erfarenhet är ett plus. Även om dina erfarenheter och meriter är värdefulla det läggs stor vikt vid att du skall fungerar tillsammans med våra medarbetare, din personliga lämplighet värderas därför högt.

Anställning

Heltid, tillsvidare

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas varför löneanspråk ska anges i ansökan

Upplysningar

Patrik Leidefors, 0730-211238, patrik.leidefors@ortopedservice.se

Ansökan

Intervjuer och tillsättning av tjänst kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sommaren 2022

Vi søker Ortopediteknikere!

Drevelin Ortopedi As er Vestlandets største leverandør av ortopediske hjelpemidler, og fra vårt hovedkontor i Bergen betjener vi de fleste av våre kunder.

Drevelin Ortopedi ble etablert så tidlig som i 1859 og er Norges eldste ortopediske verksted.

Vi leverer ortopeditjenester til pasienter med ulike ortopediske utfordringer i regi av det offentlige. I tillegg er det stadig flere kunder som trenger hjelp utenfor trygden for å få en bedre hverdag.

Drevelin er kjent for sine kompetente medarbeidere.

Om stillingen:

Vi søker en ortopeditekniker som er engasjert, effektiv og nøyaktig, med gode samarbeidsevner.

Du må takle en hektisk hverdag. Det er ønskelig at du har godt håndlag, god formsans og gode mekaniske ferdigheter. Det er et pluss om du har gode datakunnskaper.

Du må beherske skandinavisk, både skriftlig og muntlig.

Opplæring vil for øvrig bli gitt.

100% fast stilling, arbeidstid 08.00-16.00

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et godt faglig miljø med utviklingsmuligheter
 • Intern og ekstern opplæring og kurs
 • Bedriftshytte
 • Gunstig pensjonsordning
 • Helseforsikring
 • Gruppelivforsikring
 • Betalt femte ferieuke
 • Hjelp med å finne bolig dersom du kommer tilflyttende

Ønsker du å være med på laget, håper vi at du skynder deg og sender inn en søknad til ingrid@drevelin.no.

Ved spørsmål ta kontakt med Ingrid Qvistgaard på 0047 47914254


Vi kommer til å behandle søknadene fortløpende.                                                                                                         

Drevelin Ortopedi AS                                                                                                                                

Tlf: 0047 55 20 64 60                                                               

Møllendalsbakken 6                                                                                                                                                

Mail: post@drevelin.no                                                                                                                         

5009 Bergen   

www.drevelin.no                                                                    

Org.nr: 943 575 142 MVA

Våren 2022

.

Aktiv Ortopedteknik söker

Vi söker en Ortopedtekniker till Aktiv Ortopedteknik i Malmö

Aktiv Ortopedteknik i Malmö har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service med huvuduppdragsgivare Skånes universitetssjukhus. Vi är idag ca 40 anställda på vårt Ortopedtekniska center och butik i Malmö. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel, i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.

Din framtida utmaning  Som Ortopedtekniker hos oss arbetar du med att höja livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. På ortopedtekniska avdelningen arbetar vi med alla typer av kroppsburna hjälpmedel, ortopediska skor, inlägg, ortoser, korsetter och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Skåne och det teamarbete som bedrivs inom t.ex. barn-/vuxenhabilitering, ortopedi-/ neuro- rehabilitering och diabetesteamen.
Vårt erbjudande till dig        Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer att ingå i ett team av Ortopedtekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning av alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån dina kunskaper och din tidigare erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde så snart som möjligt.

Din bakgrund/profil


Som person är du nyfiken på nya utmaningar, flexibel och har social kompetens. Det är viktigt att du känner dig trygg med att träffa människor i olika livssituationer, är van att ta ansvar och arbeta självständigt. Ett krav är att du har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ortopedteknik 400YH poäng eller en flerårig praktisk/teoretisk erfarenhet inom ortopedteknik. Du behärskar såväl svenska som engelska och har god datorvana. Önskvärt är att du har B-körkort.
Hur du ansökerSkicka din ansökan senast 30 juni tillsammans med ditt CV och personligt brev till johan.gullberg@aktivortopedteknik.se Märk ansökan med ”ortopedtekniker” i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan snarast. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Johan Gullberg på ovanstående mailadress. Urval sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se

Ottobock Group anser att det är av högsta prioritet att garantera ett maximalt skydd för dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer endast att samlas in och behandlas i syfte att tillsätta en tjänst inom Ottobock Group. Sådan behandling är nödvändig för att genomföra rekryteringsprocessen, som ligger i arbetsgivarens legitima intresse. Vi kan komma att dela med oss av dina uppgifter till andra företag som tillhandahåller tjänster till oss, exempelvis rekryteringstjänster. Eventuella särskilda kategorier av personuppgifter, till exempel hälsouppgifter och uppgift om fackligt medlemskap, behandlar vi endast om du frivilligt lämnar sådana uppgifter till oss och då med stöd av ditt uttryckliga samtycke. Vi håller dina uppgifter absolut konfidentiella och delar inte dem med personer utanför Ottobock Group. Dina uppgifter raderas efter högst 24 månader efter avslutad rekryteringsprocess. Din ansökan kommer initialt att hanteras genom vårt mailsystem. Mer information kring vårt arbete med personuppgifter hittar du i vår integritetspolicy, https://www.ottobock.se/sidfot/sekretess-och-integritet.html

TeamOlmed söker

Ortopedskotekniker/podiater till TeamOlmed i Jönköping

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 400 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

I Jönköpings län är vi idag verksamma på samtliga tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset i Eksjö samt Värnamo sjukhus. Genom vårt avtal med Region Jönköpings län förser vi regionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi söker nu en medarbetare till vår klinik i Jönköping som i dagsläget består av cirka 30 medarbetare och är en av TeamOlmeds största kliniker i landet. I anslutning till kliniken bedriver vi även butiksverksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa personer med fotrelaterade besvär. Du kommer ansvara för fotanalyser, behovsbedömningar och utprovning av skoinlägg och skor. Du kommer att arbeta varierat med flera olika patientgrupper, exempelvis diabetiker och reumatiker. Resor och arbete på filialverksamhet inom länet kan förekomma som en naturlig del av vardagen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där användningen av digital teknik och moderna kliniska metoder genomsyrar det dagliga arbetet. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.

Vem vi söker

Vi söker dig som är ortopedskotekniker, fotortist, podiater eller har annan relevant kompetens. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har arbetat med skoinlägg och skor.

Som person är du kommunikativ, serviceinriktad, flexibel och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om att hjälpa andra människor, är lösningsorienterad, självgående samt har en god kreativ förmåga. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder kontinuerlig utbildning och personlig utveckling. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt jobb – i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Klinisk chef Fabian Rosén: 0738-022710, frosen@teamolmed.se

Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare:

https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Jnkping-Sweden/Klinisk-personal-TeamOlmed-Jnkping_REQ-2090

Ansökan

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen ”Karriär”.

Sista ansökningsdatum är 2022-07-31. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

.