PLATSANNONSER

Hösten 2022

Ortopedservice söker folk.

Om Ortopedservice

Skaraborgs Ortopedservice AB bildades 1987 och har idag 34 medarbetare. Vi finns på sjukhusen på två orter i Västra Götaland – Skövde och Lidköping. Vi bedriver även hjälpmedelsbutiker för privatpersoner i Skövde och Uddevalla och har vuxit mycket på den privata sidan det sista. Vår målsättning är att ge god service till våra kunder och brukare, både när det gäller kvalitet och servicegrad. Våra uppdragsgivare är främst den offentliga sjukvården i Västra Götaland men även företag, idrottsföreningar och privatpersoner är våra kunder. Vi är en naturlig länk i vårdkedjan på de sjukhus där vi är verksamma och ingår i ett flertal team såsom protesteam, barnrehabilitering, diabetesteam och reumatikerteam. Vi har egen tillverkning och erbjuder full service inom hela det ortopedtekniska området.

Skövde

Vi söker Ortopedtekniker, fotortister eller dig med annan relevant utbildning till vår avdelning i Skövde. I tjänsten ingår det patientkontakt med fokus på fotrelaterade problem. Du ska vara positiv och tycka om problemlösning. Arbetet kräver att du är flexibel, serviceinriktad, ansvarskännande o noggrann. Erfarenhet är ett plus. Även om dina erfarenheter och meriter är värdefulla det läggs stor vikt vid att du skall fungerar tillsammans med våra medarbetare, din personliga lämplighet värderas därför högt.

Anställning

Heltid, tillsvidare

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas varför löneanspråk ska anges i ansökan

Upplysningar

Patrik Leidefors, 0730-211238, patrik.leidefors@ortopedservice.se

Ansökan

Intervjuer och tillsättning av tjänst kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sommaren 2022

Vi søker Ortopediteknikere!

Drevelin Ortopedi As er Vestlandets største leverandør av ortopediske hjelpemidler, og fra vårt hovedkontor i Bergen betjener vi de fleste av våre kunder.

Drevelin Ortopedi ble etablert så tidlig som i 1859 og er Norges eldste ortopediske verksted.

Vi leverer ortopeditjenester til pasienter med ulike ortopediske utfordringer i regi av det offentlige. I tillegg er det stadig flere kunder som trenger hjelp utenfor trygden for å få en bedre hverdag.

Drevelin er kjent for sine kompetente medarbeidere.

Om stillingen:

Vi søker en ortopeditekniker som er engasjert, effektiv og nøyaktig, med gode samarbeidsevner.

Du må takle en hektisk hverdag. Det er ønskelig at du har godt håndlag, god formsans og gode mekaniske ferdigheter. Det er et pluss om du har gode datakunnskaper.

Du må beherske skandinavisk, både skriftlig og muntlig.

Opplæring vil for øvrig bli gitt.

100% fast stilling, arbeidstid 08.00-16.00

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et godt faglig miljø med utviklingsmuligheter
  • Intern og ekstern opplæring og kurs
  • Bedriftshytte
  • Gunstig pensjonsordning
  • Helseforsikring
  • Gruppelivforsikring
  • Betalt femte ferieuke
  • Hjelp med å finne bolig dersom du kommer tilflyttende

Ønsker du å være med på laget, håper vi at du skynder deg og sender inn en søknad til ingrid@drevelin.no.

Ved spørsmål ta kontakt med Ingrid Qvistgaard på 0047 47914254


Vi kommer til å behandle søknadene fortløpende.                                                                                                         

Drevelin Ortopedi AS                                                                                                                                

Tlf: 0047 55 20 64 60                                                               

Møllendalsbakken 6                                                                                                                                                

Mail: post@drevelin.no                                                                                                                         

5009 Bergen   

www.drevelin.no                                                                    

Org.nr: 943 575 142 MVA

Våren 2022

.

Aktiv Ortopedteknik söker

Vi söker en Ortopedtekniker till Aktiv Ortopedteknik i Malmö

Aktiv Ortopedteknik i Malmö har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service med huvuduppdragsgivare Skånes universitetssjukhus. Vi är idag ca 40 anställda på vårt Ortopedtekniska center och butik i Malmö. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel, i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.

Din framtida utmaning  Som Ortopedtekniker hos oss arbetar du med att höja livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. På ortopedtekniska avdelningen arbetar vi med alla typer av kroppsburna hjälpmedel, ortopediska skor, inlägg, ortoser, korsetter och proteser. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Skåne och det teamarbete som bedrivs inom t.ex. barn-/vuxenhabilitering, ortopedi-/ neuro- rehabilitering och diabetesteamen.
Vårt erbjudande till dig        Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer att ingå i ett team av Ortopedtekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning av alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån dina kunskaper och din tidigare erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde så snart som möjligt.

Din bakgrund/profil


Som person är du nyfiken på nya utmaningar, flexibel och har social kompetens. Det är viktigt att du känner dig trygg med att träffa människor i olika livssituationer, är van att ta ansvar och arbeta självständigt. Ett krav är att du har en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ortopedteknik 400YH poäng eller en flerårig praktisk/teoretisk erfarenhet inom ortopedteknik. Du behärskar såväl svenska som engelska och har god datorvana. Önskvärt är att du har B-körkort.
Hur du ansökerSkicka din ansökan senast 30 juni tillsammans med ditt CV och personligt brev till johan.gullberg@aktivortopedteknik.se Märk ansökan med ”ortopedtekniker” i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan snarast. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Johan Gullberg på ovanstående mailadress. Urval sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se

Ottobock Group anser att det är av högsta prioritet att garantera ett maximalt skydd för dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer endast att samlas in och behandlas i syfte att tillsätta en tjänst inom Ottobock Group. Sådan behandling är nödvändig för att genomföra rekryteringsprocessen, som ligger i arbetsgivarens legitima intresse. Vi kan komma att dela med oss av dina uppgifter till andra företag som tillhandahåller tjänster till oss, exempelvis rekryteringstjänster. Eventuella särskilda kategorier av personuppgifter, till exempel hälsouppgifter och uppgift om fackligt medlemskap, behandlar vi endast om du frivilligt lämnar sådana uppgifter till oss och då med stöd av ditt uttryckliga samtycke. Vi håller dina uppgifter absolut konfidentiella och delar inte dem med personer utanför Ottobock Group. Dina uppgifter raderas efter högst 24 månader efter avslutad rekryteringsprocess. Din ansökan kommer initialt att hanteras genom vårt mailsystem. Mer information kring vårt arbete med personuppgifter hittar du i vår integritetspolicy, https://www.ottobock.se/sidfot/sekretess-och-integritet.html

TeamOlmed söker

Ortopedskotekniker/podiater till TeamOlmed i Jönköping

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 400 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

I Jönköpings län är vi idag verksamma på samtliga tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset i Eksjö samt Värnamo sjukhus. Genom vårt avtal med Region Jönköpings län förser vi regionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi söker nu en medarbetare till vår klinik i Jönköping som i dagsläget består av cirka 30 medarbetare och är en av TeamOlmeds största kliniker i landet. I anslutning till kliniken bedriver vi även butiksverksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa personer med fotrelaterade besvär. Du kommer ansvara för fotanalyser, behovsbedömningar och utprovning av skoinlägg och skor. Du kommer att arbeta varierat med flera olika patientgrupper, exempelvis diabetiker och reumatiker. Resor och arbete på filialverksamhet inom länet kan förekomma som en naturlig del av vardagen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där användningen av digital teknik och moderna kliniska metoder genomsyrar det dagliga arbetet. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.

Vem vi söker

Vi söker dig som är ortopedskotekniker, fotortist, podiater eller har annan relevant kompetens. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har arbetat med skoinlägg och skor.

Som person är du kommunikativ, serviceinriktad, flexibel och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om att hjälpa andra människor, är lösningsorienterad, självgående samt har en god kreativ förmåga. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder kontinuerlig utbildning och personlig utveckling. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt jobb – i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Klinisk chef Fabian Rosén: 0738-022710, frosen@teamolmed.se

Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare:

https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Jnkping-Sweden/Klinisk-personal-TeamOlmed-Jnkping_REQ-2090

Ansökan

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen ”Karriär”.

Sista ansökningsdatum är 2022-07-31. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

.